Planday

Planday

Ett smidigt digitalt verktyg som samlar all personalhantering på ett ställe, säg hejdå till slitiga schemaläggningstimmar.

  • Problemfri schemaläggning

    Med Planday kan man enkelt schemalägga enligt medarbetares tillgänglighet och snabbt få en prognos över lönekostnader.

  • Kommunikationsverktyg

    Planday hjälper att kommunicera med och mellan medarbetare vilket skapar delaktighet och flexibilitet. ​

  • Mindre administration

    Medarbetare kan enkelt hantera sina pass samtidigt som chefer har överblick och enkelt kan godkänna och avstyra ändringar.

error_outline

Priser visas exklusive moms.

error_outline

Priser visas exklusive moms.

Tillägg

Planday: Användare

SEK 40/mån

Ulrika Bergström, Director, Happy Tammsvik

"Vårt nya sätt att hålla koll på arbetstiderna."

Louise Lee Munk Larsen, Fitness World

"Min favoritfunktion är stämpelklockan. Jag uppskattar verkligen att inte behöva gå bakom receptionsdisken och logga in i systemet varje gång jag stämplar in eller ut. Nu kan jag tillbringa mer tid med mina medlemmar före och efter ett skift."

Leith Hill, Ellary’s Greens

"Innan vi började använda Planday gjorde vi schema för hand på papper. Vi la timmar på att jobba med schemat. Sedan sade någon, "Jag kan inte jobba på tisdagar längre", och vi fick gå tillbaks till ritbordet."

All personalhantering på ett ställe

I genomsnitt minskar tiden man lägger på personalhantering med 85% jämfört med innan man börjat använda Planday. Med Planday minskar kostnader medan flexibiliteten ökar.

Personaladministration

Medarbetare kan enkelt begära ledigt direkt via Planday. De kan även lägga in vilka pass de kan jobba regelbundet för att minska administration. Som arbetsgivare kan man lägga in arbetsregler individuellt för sina medarbetare så de är medvetna om vad som gäller. Med verksamheter på flera ställen eller med olika avdelningar kan man enkelt gruppera sina anställda.

Schemaläggning

Planering, redigering och kommunikation sker på ett och samma ställe. När man lägger ut eller ändrar schemat ser alla medarbetare det direkt i appen eller på sin dator. Det minskar risken för kommunikationsmissar.

Kommunikation

Med Planday skickar man smidigt ut viktig information så att ens medarbetare kan ta del av den direkt när de stämplar in. Den låter även team kommunicera direkt i appen för att byta pass eller organisera sociala aktiviteter.

App

Med vår app kan man lägga personalschema och kommunicera med medarbetare direkt i mobilen. Att inte behöva logga in på datorn varje gång man ska hantera scheman gör arbetsdagen mycket enklare.

Stämpelklocka

Medarbetare kan stämpla in direkt i appen när de börjar sitt arbetspass. Sedan kan man smidigt godkänna de timmar som medarbetarna jobbat och exportera rapporter på det till lönesystemet.

Rapporter som ger överblick

Våra rapporter inkluderar en överblick över vilka som är lediga, sjuka eller har bytt pass med varandra. Med rapporten kan man snabbt få en prognos över lönekostnader och stämma av det mot omsättning för att anpassa arbetstimmarna och öka lönsamheten.