iZettle Pro

iZettle Pro

iZettle Pro är ett appbaserat kassasystem som är framtaget speciellt för restauranger, barer och caféer.

  • Modernt och mobilt

    Tillsammans med iZettle card reader blir iZettle Pro-appen ett banbrytande POS-system som är litet, mobilt och enkelt att hantera.

  • Bättre företagande

    Avancerade säljrapporter och analysverktyg gör det smidigt att hålla koll på produkter, lagerhållning, personal och resultat.

  • Värdefull överblick

    iZettle Pro är integrerad med iZettle Reader och andra kompatibla kortläsare så att man har tydlig överblick över sina betalningar.

error_outline

Priser visas exklusive moms.

error_outline

Priser visas exklusive moms.

Tillägg

iZettle Receipt Printer Star SM L200 bluetooth

SEK 229/mån

iZettle Store Kit

SEK 239/mån

iZettle Store Kit Mobile

SEK 129/mån

iZettle Reader

SEK 34/mån

Tom Allerton, Ekonomichef på Deliciously Ella

"Vi har växt med 100% under de två senaste åren. Därför behövde vi ett system som hjälpte verksamheten att växa, utan att vi tvingades tumma på service och kvalitet. "

Sebastian Collins, Biträdande chef på The Soho Theatre Bar

"Det mest värdefulla för mig är back office-funktionerna. De gör att jag kan hålla koll på personal, försäljning (timme för timme) och trender för varje show. "

Smartare verksamhet

Med ett så smart system som iZettle Pro blir företagande enkelt och smidigt.

Inga problem

Med funktioner för att dela notan, ta emot beställningar direkt vid bordet och belöna dina trognaste kunder med stamkundsrabatter, skapar vi möjligheten att erbjuda bättre service utan en massa extrajobb.

Insikt som ger resultat

För att man ska förstå sin verksamhet bättre och fatta smartare affärsbeslut så underlättar vi produkthantering, lagerhantering, inventering, försäljningsöversikt och personalhantering. Allt presenteras lättöverskådligt direkt i appen.

Mer tid för gäster

iZettles lösningar gör det lättare att snabbt ta emot Swish, kontanter eller kort- och mobilbetalningar – så att man kan fokusera på sina gäster och erbjuda en bättre upplevelse.

Den smartare lösningen

iPad + iZettle Card Reader + iZettle Pro ger dig ett komplett kassasystem som gör livet enklare både för dig och dina gäster. Ta betalt direkt från din iPad och frigör värdefull plats på kassadisken.

Ta betalt snabbare med iZettle Reader

iZettle Reader integreras sömlöst med iZettle Pro - så att man kan erbjuda sina gäster fler sätt att betala. iZettle Reader har stöd för chip, magnetremsa och kontaktlösa betalningar såväl som Apple Pay och Android Pay.

Bordshantering

Skapa en interaktiv överblick över borden på din restaurang, bar eller café och underlätta för din personal att hålla koll på beställningar. iZettle Pro ger er smidiga funktioner för att dela upp betalningen och hålla notor öppna för dina gäster.

Produkter, lager och uppföljning

Organisera produkter och skriv ut beställningar till olika arbetsstationer (t ex. varm- och kallkök). iZettle Pro hjälper även till att hålla koll på vad som behöver beställas och från vilka leverantörer man kan få tag på varorna. Försäljningen presenteras i lättöverskådliga rapporter där man kan se vilka tider som är populärast och vad som säljer bäst.

Personalhantering

Lägg in scheman direkt i appen och se tidrapporter för varje medarbetare, komplett med arbetstid och försäljning.

Sänk dina kostnader

Utan bindningstid och med låg månadsavgift men med alla viktiga funktioner på plats, kan du snabbt sänka dina kostnader och spara pengar.