Produkter

iPad Mini

Nya iPad Mini kommer med fler anledningar till att den är så omtyckt. Den är en perfekt kombination av storlek, skärm och kraft.

  • Kompakt

    iPad Mini handlar helt om storlek och kraft. Med sitt A12-Bionic chip och Neural Engine ger den er mer.

  • Portable

    Det är inte förvånande att iPad Mini är en av världens mest portabla enheter, den väger bara 300 gram och är 6,1 mm tunn.

  • Smart

    Vi erbjuder iPad Mini i ett smart hyrkoncept som sparar er pengar, tid och en massa arbete. Läs mer på längre ner på sidan.

Tillägg

AppleCare+ (iPad)

SEK 29/mån

Telness (0,5 GB Data)

SEK 39/mån

MDM (iPad)

SEK 29/mån

Klockren prestanda

iPad Mini låter en tänka förbi alla gränser och utöver dens storlek. Upplev kraften — Upplev ren prestanda.

Perfekta pixlar

Med över 3 miljoner pixlar på en 7.9-tumsskärm kan man förvänta sig det bästa av iPad Mini. Detaljerna ser nästan levande ut och varje textbit är rakbladsskarp. Dessutom justeras vitbalansen automatiskt med hjälp av True Tone-tekonologin.

Produktivitetsappar

Med all sin kraft kan man enkelt köra appar som Adobe Photoshop CC, uppleva appar som använder AR och göra allt det produktiva arbete som man vill kunna göra. AppStore för iPad är full av redskap som gör arbetsdagen bättre.

Profssbilder

Båda kamerorna på iPad MIni låter en fånga levande foton och dramatiska videor. Kameran på baksidan har 8mp för alla de foton och videor man vill ta när man ser något,. Kameran på framsidan är en 7mp FaceTime HD-kamera för alla de videosamtal, selfies och inspelningar man vill göra.

iPad Mini som tjänst

Köper ni iPad från oss så erbjuds ni alltid att köpa dem i ett tjänstekoncept. Det innebär att ni hyr era iPad istället för att köpa dem. Kostnaden per månad blir lägre än vid traditionell leasing och vi byter ut era iPad mot nya efter 24 månader utan att ni behöver hålla koll på när hyresperioden tar slut.

AppleCare+

AppleCare+ för iPad är en försäkring som ger er upp till två års teknisk expertsupport och hårdvaruskydd, inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktliga skador mot en mindre självriskpremie. Försäkringen gäller från inköpsdatumet för era iPad. Ni får även tillgång till experthjälp 24/7 via chatt och telefon.

Mobile Device Management

Vi erbjuder alltid tjänsten Mobile Device Management (MDM) till de iPads vi säljer. MDM är en tjänst som innebär att de Appar ni köper från Smart kommer förinstallerade på era iPad vid leverans. Era iPad är även konfigurerade och redo att användas direkt när ni plockar upp dem ur förpackningen. Om något problem skulle uppstå kan vi hjälpa er på distans att återställa inställningar eller installera om Appar.