Produkter

iPad Pro 11"

Allt är nytt. Allt är skärm. Allt är möjligt.

  • En magisk skiva glas

    Den nya heltäckande skärmen gör att iPad Pro blir en magisk skiva glas som man kan vända och vrida hur man vill.

  • Kraftigare iPad finns inte

    Med sitt A12X Bionic-chipp är iPad Pro den mest kraftfulla iPad som någonsin skapats.

  • Smart Hyra

    iPad hyrs ut genom ett smart koncept, efter 24 månader får man byta in sin iPad mot en helt ny.

Tillägg

AppleCare+ (iPad Pro)

SEK 40/mån

Telness (0,5 GB Data)

SEK 39/mån

MDM (iPad)

SEK 29/mån

Den största förändringen av iPad sedan iPad.

En kraftfullare iPad har aldrig funnits. Med iPad Pro 11 tum kommer ni att få en helt ny bild av vad iPad klarar av.

Byggd för multitasking

Sätt all kraft i arbete genom att köra multi­tasking med några enkla svep. Jobba med ett kreativt projekt, skicka e-mail till kollegor, sök efter inspiration på webben eller ring ett samtal med FaceTime.

Två kameror av hög kvalitet

iPad Pro 11 tum har två högkvalitativa kameror med Smart HDR. En 12 MP-kamera för bland annat fantastiska bilder, video i 4K och dokumentskanning. Och en True Depth-kamera, perfekt för bilder i porträttläge.

Ny Liquid Retina-skärm

Den nya Liquid Retina-skärmen går från kant till kant. Verklighetstrogna färger och ProMotion-teknik ger en fantastisk visuell upplevelse och får allt att kännas kvickt och responsivt.

Face ID - säker identifiering

Face ID är skapat för säker upplåsning och fungerar både när man håller iPad i liggande och stående läge. Det är världens säkraste ansiktsidentifiering på en surfplatta.

5 miljarder beräkningar per sekund

A12X Bionic är Apples smartaste, mest kraftfulla chip någonsin. Det är utrustat med Neural Engine, som utför fem miljarder beräkningar per sekund och möjliggör avancerad maskininlärning.

iPad som tjänst

Köper ni iPad genom Smart så erbjuds ni alltid att köpa dem i ett tjänstekoncept. Det innebär att ni hyr era iPad istället för att köpa dem. Kostnaden per månad blir lägre än vid traditionell leasing och vi byter ut era iPad mot nya efter 24 månader utan att ni behöver hålla koll på när hyresperioden tar slut.

AppleCare+

AppleCare+ för iPad är en försäkring som ger er upp till två års teknisk expertsupport och hårdvaruskydd, inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktliga skador mot en mindre självriskpremie. Försäkringen gäller från inköpsdatumet för era iPad. Ni får även tillgång till experthjälp 24/7 via chatt och telefon.

Mobile Device Management

Vi erbjuder alltid tjänsten Mobile Device Management (MDM) till de iPad vi säljer. MDM är en tjänst som innebär att de Appar ni köper från Smart kommer förinstallerade på era iPad vid leverans. Era iPad är även konfigurerade och redo att användas direkt när ni plockar upp dem ur förpackningen. Om något problem skulle uppstå kan vi hjälpa er på distans att återställa inställningar eller installera om Appar.