Uteserveringar

Vad vore en sommar utan uteserveringar? Med innovativa digitala lösningar kan ni möta de utmaningar och möjligheter som finns med bedriva uteservering. Vi har samlat de tips, inspiration och lösningar ni kan behöva pÄ den hÀr sidan.

VĂ„ra erbjudanden

En sÀsongsmarkör

I norden Àr uteserveringar en riktig markör för Ärstider. NÀr restauranger öppnar sina uteserveringar vet man att vÄren Àr pÄ vÀg, under sommaren vallfÀrdar mÀnniskor till sina favoritcaféer och -restauranger med uteserveringar. Att omfamna möjligheten och att lyckas med sin uteservering blir enkelt om man har rÀtt redskap och tjÀnster med sig. Med Smart Restaurang Àr det enkelt att lyckas.

“NĂ€r man etablerar uteserveringar Ă€r ofta ytan i sig utmaningen. Det Ă€r ofta en ganska liten plats som tar emot mĂ„nga mĂ€nniskor. Det ska vara smidigt, trevligt och samtidigt inspirerande för gĂ€sten. DĂ€rtill Ă€r det viktigt att skapa förutsĂ€ttningar för att personal ska kunna röra sig, hantera bestĂ€llningar och Ă„terkoppla sĂ„ att gĂ€sten fĂ„r en friktionsfri upplevelse. Branschen har nog en hel del potential att utvecklas vad gĂ€ller att skapa rĂ€tt förutsĂ€ttningar för det, framför allt nĂ€r det gĂ€ller tekniska lösningar”

Gabriella,Brands & Product Development Director pÄ Löfbergs.

6 saker att ha koll pÄ nÀr man driver en uteservering

Uteserveringen Àr en av de roligaste utmaningarna man kan möta i restaurangbranschen. Med rÀtt redskap, kunskap och stöd blir det möjligt att skapa en lönsam uteservering.

 • Möjliggör lönsamhet

  De tvÄ bÀsta mÄnaderna för svenska restauranger Àr juni och juli. Att synas och vara tillgÀnglig nÀr mÀnniskor letar uteservering att besöka blir A och O för att skapa lönsamhet.

 • Öppna tidigt

  1 April Àr startdatumet för de större uteserveringarna i Stockholm, Göteborg och Malmö. Redan dÄ börjar de första gÀsterna anlÀnda, med digitala lösningar kan man komma igÄng sömlöst.

 • Var synlig

  I mitten pÄ mars börjar lokala tidningar och webbtidningar lista uteserveringarna. Att börja annonsera i tid Àr ett smart sÀtt att synas nÀr uteserveringar börjar listas.

 • HĂ„ll koll

  Liksom resten av restaurangbranschen behöver uteserveringar följa strikta regler och lagar. Det finns som tur Àr digitala redskap som kan hjÀlpa er möta sÄdant som det rökförbud börjar gÀlla för uteserveringar.

 • Undvik trubbel

  Personalrekrytering Àr den största huvudvÀrken för mÄnga restaurangÀgare. Att anvÀnda smart schemalÀggning, rekrytering och inlÀrning Àr den bÀsta kombinationen för att undvika problem med för lite personal pÄ för mÄnga gÀster.

 • Skapa upplevelser

  Allt fler kunder efterfrÄgar sömlösa upplevelser nÀr de besöker restauranger. För att minska stressen för sin personal kan man se till att undvika onödig vÀntan med smidig betalning och interaktion.

Möt dina kunder

VÄrt erbjudande Àr sÀrskilt framtaget för restauranger och caféer och inkluderar ett brett utbud av digitala lösningar som kan kombineras med den senaste hÄrdvaran frÄn Apple.